Hvem er Boardmember?

Boardmember ApS blev etableret i 2015 ud fra en vision om at styrke bestyrelsesarbejdet i mindre og mellemstore virksomheder. Det stod hurtigt klart, at behovet for kompetente og kvalificerede bestyrelsesmedlemmer i de danske virksomheder er stort. Derfor fokuserer Boardmember på at match virksomheder med kompetente bestyrelsesmedlemmer – let og enkelt.

Vil du vide mere om Boardmember? Så ring til os på 22 24 92 22 eller kontakt os via kontaktformularen her på siden.

Hvad kan Boardmember?

Boardmember er det professionelle mødested for bestyrelser og professionelle bestyrelseskandidater. Vores ambition er at højne kvaliteten og sætte standarden for det professionelle bestyrelsesarbejde med kandidater, der er kvalificerede, har viden og forretningsforståelse, og som vil og kan bidrage aktivt i bestyrelsesarbejdet i jeres virksomhed.

Boardmember har opbygget en landsdækkende database af kvalificerede og motiverede kandidater, der er screenet og interviewet.

Boardmember har et bredt og omfattende kendskab til de kandidater, som vi matcher med bestyrelserne. Vi udvælger sammen med jer kandidater, der matcher med den enkelte bestyrelses behov for udvikling og fremdrift.

Boardmember er en landsdækkende virksomhed. Vi kommer gerne forbi til samtale om jeres behov og ønsker for et eller flere nye bestyrelsesmedlemmer.

Ring 22 24 92 22 eller skriv til os her

Boardmember ApS

Bredgade 76B
Havehuset 1. Sal
1260 København K

Tel: +45 22 24 92 22
Mail: morten@boardmember.dk